NAC.CAT. Play-Off descens. VALLTER IHC B 6 – VILASECA. L’IGUALADA FORÇA EL TERCER

Cronica M.B.

El Vallter IHC ha necessitat la pròrroga per salvar el matx-ball del descens a primera catalana davant el Vilaseca. La prorroga va ser necessaria per acabar aconseguint la.victoria davant del Vilaseca I.forcar el.tercer partit del.play-off per evitar el descens a Primera Catalana.

Els tarragonins han estat un rival complicat davant d’un gran Igualada reforçat, en aquesta ocasió,  amb els joves jugadors júniors que juguen a l’Ok lliga a més de Tety Vives.
Com en el primer partit de l’eliminatòria el Vilaseca ha plantejat una defensa zonal per treure profit del potencial dels seus jugadors que han jugat a Ok lliga com Pujals, Verges, Pàmies o Díez.

Els igualadins han hagut d’arriscar, conscients que només els servia la victòria. Al minut vuit i mig Jordi Méndez, ha aprofitat una assistència per marcar l’1-0. 7 minuts més tard Esteve Pujals feia l’empat en un contraatac.

Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.  A la segona part les coses s’han complicat encara més. Al minut 6 el Vilaseca s’ha avançat amb un gol de Vergés i posava contra les cordes als igualadins. Tety Vives, amb un tir molt potent ha restablert l’empat amb catorze minuts de joc pel davant. Catorze minuts per la remuntada.

Tot i els múltiples intents arlequinats s’ha arribat al final del temps reglamentari sense cap gol més. Això ha obert la porta a la pròrroga. Tety Vives al minut 2 feia el 3-2. Un gol que ha fet molt mal als tarragonins que trenta segons més tard han encaixat el quart, obra de Jordi Méndez,  davant el deliri de les Comes.

El guió però encara reservava algunes sorpreses més. 30 segons més tard els arbitres han assenyalat un penal que Xavi Díez ha transformar en el 4-3. Amb un marcador tant ajustat els visitants han forçat la màquina cosa que els ha costat dues blaves. Jugant amb  superioritat Bars ha el 5-3… I quan faltaven trenta segons pel final la segona blava ha permès al Tety marcar de FD. Hat-trick de Vives pel 6-3 definitiu.

D’aquí a quinze dies es jugarà a Vilaseca el tercer i definitiu partit d’aquest play-off de descens de Nacional Catalana.

VALLTER IGUALADA HC: 6 (2/0/4) Pipo Ventura, Roger Bars (1), Tety Vives (3), Jordi Mendez (2), Oriol Prat, -cinc inicial-, Arnau Dilmé, Arnau Figuerola i Joan Raja.

VILASECA: 3 (1/1/1)Tasies, Marc Vergés (1), Xavi Díez (1), Esteve Pujals (1) i Pol Pàmies, -cinc inicial-, Moragas, Ruano, Mata, Catala I Torrell (ps).
Àrbitres: Angel Tavera i Josep Leon. Han mostrat targeta blava a Xavi Díez i Arnau Moragas del Vilaseca.

Gols: 1-0 Mendez, min 8.30. 1-1 Pujals, min 15. 1-2 Marc Vergés, min 31. 2-2 Tety Vives, min 35.30. 3-2 Tety Vives, min 52. 4-2 Jordi Mendez, Min 52.30. 4-3 Xavi Diez (p), min 53. 5-3 Roger Bars, min 54. 6-3 Tety Vives (fd), min 54.30.

Incidències: 300 espectadors a les Comes amb uns 40 afeccionats Vilaseca. A la grada el tècnic del primer equip Ferran Lopez i diversos jugadors de la plantilla com Elagi Deitg, o Oriol Vives. També hi era l’ex-IHC Nil Garreta i  molts jugadors d’altres clubs anoiencs.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *