CALDES 1 – IHC 2. REMUNTADA EN 3 MINUTS

L’Igualada RIGAT ha protagonitzat una altra remuntada magnífica que l’ha portat a sumar una victòria molt meritòria a una pista tan complicada com la Torre Roja. I això que el partit ha començat de la pitjor manera possible. Amb un gol de Alexandre Acsensi als 26 segons de partit gen un tir des de mitja pista que ha rebotat en Oriol Vives) L’equip s’ha refet immediatament, no ha perdut la confiança i al minut 13’45 ha arribat el premi. Aprofitant un servei ràpid de falta Sergi Pla ha superat en un 1×1 al porter i ha empatat el partit. I només 3 minuts més tard Jordi Méndez ha “escombrat” una bola perduda a l’àrea i ha batut Campor per baix. En 3 minuts se li havia donat la volta al marcador. A més l’Elagi ha aparegut, com sempre, per assegurar l’aventatge, poc abans d’acabar la primera meitat, aturant una FD per targeta blava per Tety Vives. 

A la segona part ha tocat patir. El partit ha estat molt físic, molt trabat, amb els locals pressionant amb insistència… però el marcador no s’ha mogut i els arlequinats han sabut mantenir el mínim aventatge, tot i jugar amb 9 faltes d’equip els últims 2 minuts de partit. D’aquesta manera els de Ferran López han signat una remuntada de luxe per certificar els 41 punts i la cinquena jornada consecutiva guanyant… el millor combustible per afrontar el Tourmalet que ja arriba.

CALDES 1 (1/0) Campor, R. Acsensi, A.Acsensi (1), Rovira i Galbas, equip inicial. Mulera, Rosa, Blanqué.

IHC RIGAT 2 (2/0) Elagi, Met, Bars, Pla (1), O.Vives, equip inicial. Tety, G.Miquel, J.Méndez (1). O.Prat i M.Del Valle.

GOLS: 1-0 Acsensi (m 0.26) 1-1 S.Pla (m 13.45), 1-2 J.Méndez (m 17)

INCIDÈNCIES: Targetes blaves per Tety Vives i Ferran Rosa. 

Foto D.Figueras

Campionat de Catalunya. L’INFANTIL JUGARÀ UNA DE LES SEMIFINALS CONTRA EL FCB

L’infantil de l’IHC s’ha classificat per les semifinals del campionat de Catalunya. Ho ha fet imbatut i com a primer de grup després d’imposar-se al Cerdanyola per 4 a 2 (gols de Riba, Carol, Marimon i Pujadó) i al Caldes per 3 a 0 (Marimon, Pujadó i Dalmases). Els arlequinats s’enfrontaran a un sorprenent FCB que tot i tenir una majoria de jugadors de primer any ha aconseguit estar entre els 4 millors amb dues victòries inapelables (4 a 0 contra el Calafell i 3 a 0 contra el Vic. La primera semifinal, IHC-FCB es jugarà aquest diumenge a 2/4 de 10 del matí. L’altra semifinal la disputaran el Caldes i el Sentmenat.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *