L’IHC INFANTIL A LA FINAL DE CATALUNYA. ELIMINA UN GRAN BARÇA I S’ENFRONTARÀ AL CALDES

L’equip infantil de l’IHC s’ha classificat per jugar la final del Campionat de Catalunya de Cassà després d’imposar-se al FC Barcelona en un dels millors partits de tota la competició. Els igualadins que s’havien avançat amb un 3 a 0 han vist com el jove equip blaugrana (amb 5 de 7 jugadors de primer any) han reduit diferències fins al 3 a 2. Amb aquest resultat s’ha entrar a l’últim minut. El Barça ha tingut dues boles d’empat i en la mateixa jugada els arlequinats han pogut fer el 4 a 2 que decidia l’equip finalista (el 5 a 2 ha arribat quan els capitalins jugaven sense porter). L’IHC es trobarà la final al Caldes que s’ha desfet dels Sentmenat a les FD.

IHC 5 (2/3) Guillem Torrents, Aleix Marimon (2), Marc Dalmases, Gerard Riba (1) i Armand Pujadó (2), equip inicial. Oriol Llorens, Martí Busquets, Marc Carol, Pol Marsol i Ferran Busquets

FCB 2 (0/2) Arnau Martínez, Joan Pascual, Carles Aguilera, Oriol Llenas i Manel Hernàndez (2), equip inicial. Oriol Sebrià i Manu Mir. Jan Jiménez, Ivan Pastor i Roger Casas. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *