“TOTS SOM INFANTILS!”

La victòria de l’equip infantil al campionat de Catalunya de Cassà, 14 temporades després, ha generat una allau de reaccions que han arribat fins al primer equip de l’entitat. Tècnics i jugadors s’han apuntat a la campanya #totssominfantils

FERRAN LÓPEZ

Felicitats a tots. Jugadors, Entrenadors, Delegats, club, pares i afició. Ara cal conservar i augmentar aquest entusiasme que heu transmès aquests dies i sobretot continuar entrenant fort per continuar creixent perquè encara teniu molt per fer i molts somnis per aconseguir. Bon treball i felicitats a tots. I ja ho sabeu…Si voleu… el futur es vostre! Força IHC!

SERGI PLA

Moltes felicitats campions! A gaudir d’aquest moment tan fantàstic i a fer un últim esforç de cara al campionat d’Espanya! A seguir fent gran aquest magnífic club!

TETY VIVES

Moltes felicitats pel campionat de Catalunya! Crec que vau mostrat un gran nivell de joc i ara toca defensar els colors durant el campionat d’Espanya! Estic segur que ho fareu d’allò mes bé … seguiu treballant que sou el futur d’un gran club com l’Igualada!

ORIOL VIVES

Gaudiu del moment, seguiu treballant com fins ara… I desitjar-vos tota la sort del món pel campionat d’Espanya. Teniu una nova cita per demostrar el gran potencial que teniu. Estem molt orgullosos de vosaltres. 

MET MOLAS

En primer lloc moltes felicitats per el títol aconseguit. Gaudiu molt del moment , però que tingueu clar que encara teniu un repte per aconseguir i que val molt la pena ajornar la desconnexió que et fa guanyar un títol perquè en pots guanyar un altre (amb el meu equip de base varem aconseguir aquesta fita en aquesta mateixa categoria i recordo que ens vàren mentalitzar molt amb aquest tema) Per altre banda dir-vos que durant aquests partits escolteu i preneu molta atenció el míster ( des de fora transmet molta experiència i amb les idees molt clares i això fa estar molt segur a dins la pista ) I per últim DISFRUTEU COM MAI. Disfruteu des de avui mateix, disfruteu des de el primer entreno , disfruteu provant pista , disfruteu de l’estada dels dies , disfruteu de defensar els vostres colors i DISFRUTEU DELS VOSTRES COMPANYS!!

GERARD MIQUEL

Moltíssimes felicitats nanus!! Costa molt d’aconseguir un campionat de Catalunya, ara gaudiu del moment, però no oblideu que s’ha de seguir treballant igual, perquè com diu tothom: “arribar es difícil, però mantenir-se molt més”

Moltíssimes felicitats de nou, i ara aneu a pels de d’Espanya, i deixeu a l’Igualada a dalt de tot, que és on es mereix estar!!

Una abraçada nois, ens veiem a Les Comes!!

CARLES PIERNAS

És un gran èxit col.lectiu: jugadors, entrenador, coordinador, dels pares que han fet molts quilòmetres amunt i avall i molts sacrificis per ells…

Hi ha moltíssima feina tot l’any i molts entrebancs, així que la satisfacció de guanyar un campionat de Catalunya sense perdre cap punt és indescriptible.

Aquests nois han fet feliç molta gent, i desde el primer equip hem estat tots super pendents d’ells aquest cap de setmana.

Creiem que si continuen progressant, lluitant i esforçant-se tots ells tenen futur a l’Ok lliga.

Ara us desitjo molta sort al campionat d’Espanya, on a part del Caldes hi haurà grans equips com sempre i no es poden relaxar.

Molt bona feina Infantils!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *