L’IHC INFANTIL CAMPIÓ DE CATALUNYA

L’equip infantil de l’Igualada HC s’ha proclamat campió de Catalunya després d’imposar-se per FD al Caldes a la final disputada a Cassà de la Selva. El partit ha acabat amb empat a 1 (el gol l’ha fet Marc Dalmases). A la pròrroga el marcador no s’ha mogut i la final s’ha hagut de decidir a les faltes directes. Els arlequinats han marcat les 3 que han llençat (Martí Busquets, Armand Pujadó i Marc Carol) mentre Guillem Torrents, que ha fet un autèntic partidàs, ha aturat les 3 del Caldes. D’aquesta manera l’IHC ha pogut aixecar la copa de campió de Catalunya que defensarà ara al campionat d’Espanya.

IHC 2 (1/0/3) Guillem Torrents, Aleix Marimon, Marc Dalmases (1), Gerard Riba i Armand Pujadó, equip titular. Oriol Llorens, Martí Busquets, Marc Carol, Pol Marsol i Ferran Busquets.

CALDES 1 (1/0/0)

La final del campionat de Catalunya ha omplert de gom a gom el pavelló de Cassà. Hi havia una nodrida presència de seguidors igualadins, així com integrants del primer equip de l’IHC, com Roger Bars, Tety Vives o David Figueras. També hi havia ex-jugadors arlequinats com Àlex Ferrer. L’expedició igualadina l’encapçalava el president de l’entitat Manel Buron.

El FC Barcelona, per la seva banda, ha aconseguit quedar tercer de Catalunya en imposar-se al Sentmenat per 3 a 2. Els blaugranes han estat una de les revelacions del torneig, ja que són un equip format majoritàriament per jugadors de primer any que la temporada passada van ser camoions de Catalunya i Espanya alevins. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *