ARRIBA EL CLÀSSIC. IHC-FCB. F. LÓPEZ: SORTIREM VALENTS I A GUANYAR!

Els jugadors de l’IHC RIGAT han tancat la setmana de preparació per a rebre el líder a Les Comes (el clàssic Igualada -FCB a les 8 del vespre amb arbitratge de Miguel Díaz i David Calonge, amb Ignasi Galàn d’àrbitre auxiliar).

Els igualadins han fet durant tota la setmana entrenaments adaptats un rival de gran nivell que arriba en un dels seus millors moments de la temporada, segons el tècnic Ferran López: “Afrontem un partit molt competitiu davant del Barça que està en un moment de forma brutal. Te desequilibri, defensivament estan forts, a nivell individual estan molt bé i crec que ara mateix arriba en el seu millor moment de forma.”. De tota manera segon Ferran López el seu equip competirà: “Estem preparats per competir molt bé, i que si el Barça ens vol guanyar hagi de suar de valent. L’IHC també arriba preparat  i amb un concepte de partit molt clar i un plantejament per competir al màxim nivell. També podem guanyar al barça… es pot guanyar a qualsevol i el Barça no és una excepció. Encara que sigui contra els millors jugadors del món”. 

Aquest divendres els “rigatistes” han afinat conceptes tàctics. De fet les sessions de vídeo de dimecres i dijous han servit per situar el joc del rival i per saber com es vol contrarestar. “Sortirem valents i a guanyar… si fem el que hem preparat tenim opcions de guanyar”. El jugador de la base, Oriol Prat, torna a entrar a la llista de convocats. La resta són els habituals. Tots en forma i a disposició de Ferran López.

 

L’HORA DECISIVA PER ALEVINS I NACIONAL CATALANA

El cap de setmana serà molt intens per l’IHC. Diumenge el Vallter IHC B es jugarà la permanència a la Nacional Catalana contra el Vilaseca. I aquest divendres l’equip aleví de l’IHC juga el campionat de Catalunya de la categoria a Vilanova i la Geltrú. L’equip el formen Guillem Torres i Ferran Busquets com a porters i Ton Puertas, Gina Balcells, Oriol carol, Eloi Cervera, Pol Marsol, Riel Bravo i Enric Yeste com a jugadors. L’entrenador és J.A. Gonzàlez, més conegut com a Pirri.

Els arlequinats han quedat emmarcats al grup B amb els anfitrions i principals candidats Vilanova, el GEiEG A i el Voltregà A. A l’altre grup, l’A, hi trobem el Cerdanyola A, el FC Barcelona, el GEiEG B i el Tordera A. Els igualadisn debutaran a 2/4 de 7 de la tarda contra el Voltregà.

Per segon cap de setmana consecutiu l’IHC disputarà un campionat de Catalunya. Una fita pel planter arlequinat que li hem demanat que valori el coordinador de la base, Marc Muntané.

ALEVINS

La temporada de l’aleví a nivell de resultats és excel•lent, superant amb escreix les previsions inicials,  acabant la Preferent com a primers de grup. Arribem a Vilanova amb molta il•lusio per donar tota la guerra possible. Tot i això, no hem d’oblidar, que l’equip està format per 4 jugadors de 2n any, 5 de primer any i un benjamí, amb l’afegit que el grup inicial és realment complicat: Vilanova (amfitrió i que no ha perdut ni empatat cap partit en tota la temporada), Geieg A (campió de Catalunya de l’edat) i Voltregà. Per tant, és un grup molt dur però estem molt contents de poder-hi ser, competirem amb respecte i humil.litat, i lluitarem cada pilota com si fos la última perquè la sort es torni a vestir de colors alerquinats.

 

INFANTILS

Estem molt contents… ha estat un cap de setmana rodó en tots els sentits. Penso que podem estar molt contents per allò QUÈ hem aconseguit i la dificultat que comporta, però sobretot pel COM ho hem aconseguit. Esportivament vam fer un joc molt ofensiu, directe i atractiu per tothom durant tot el Campionat amb esforç, respecte, lluita i humil.litat en tot moment. A part, hem pogut gaudir d’un ambient d’equip inmillorable que reforça la dita que els bons equips ho són dins i fora la pista.

Tot i això, volem més i ja pensem amb els reptes que ens esperen, dimarts l’equip ja va tornar a entrenar per preparar el Campionat d’Espanya, on haurem d’estar igual o millor per tenir opcions de guanyar-lo”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *