IHC RIGAT 4- FCB 6. COMPETIR FINS AL FINAL O COM MARCAR-LI 4 GOLS AL LÍDER EN NOMÉS 12 MINUTS

L’IHC RIGAT ha competit al màxim davant del millor Barça de la temporada. Tot i que el FCB ha dominat 3/4 parts del partit i s’ha avançat fins al 0 a 4,  lluny del KO els igualadins han acceptat un intercanvi de cops del que n’han acabat sortint victoriosos (amb un parcial de 4 a 2 en els últims 12 minuts). No ha donat com per capgirar el resultat però si per transmetre la imatge d’un Igualada lluitador, compromès i molt difícil de rendir.

El 0 a 0 inicial s’ha mantingut invariable els primers 10 minuts. Després ha saltat pels aires. I en molt poc temps. En 30 segons els d’Edu Castro han trencat el partit amb gols “argentins” d’Ordóñez (de remat creuat a l’escaire) i d’Álvarez (rematant un passi dins de l’àrea). Pitjor encara s’han posat les coses quan Panadero ha fet el 0 a 3 només 24 segons d’haver començat la segona part. Quan 11 minuts més tard Álvarez repetia (desviant un tir exterior) semblava que tot estava sentenciat.

Però aleshores ha aparegut l’esperit inconformista dels arlequinats. El mateix que ha fet possible que l’Elagi jugués desafiant el jet lack de 14 hores de vol des de Sillicon Valley per motiu de feina (el capità arlequinat ha arribat a Igualada només dues hores abans de començar el partit). Malgrat tot els inconvenients l’IHC ha plantat cara. Ha estat valent i ha tingut el premi de marcar-li 4 gols al líder en només 14 minuts.

L’IHC ha reduït diferències molt ràpid. Només 14 segons després del 0 a 4, a través de Jordi Méndez que ha desviat a la xarxa un tir exterior del Roger. Clar que el Barça s’hi ha tornat també de manera exprés. 16 segons després el Barça tornava a ampliar l’avantatge (Matias feia l’1 a 5 rematant un passi de Bargalló). Però l’Igualada ja havia anunciat la seva intenció d’anar a per totes i 2 minuts més tard Tety Vives feia el 2 a 5 de penal. El Barça s’ha apuntat a l’estira i arronsa i Bargalló de FD número 10 ha fet el 2 a 6… Però els igualadins han seguit insistint. Sense parar. sense aturador. 26 segons després Pla ha fotocopiat l’acció de Bargalló i ha fet el 3 a 6. I a falta de 2 minuts Tety Vives ha marcat el definitiu 4 a 6 desviant un tir frontal. 4 gols a tot un Barça en només 14 minuts. Una fita que no ha permès sumar punts però si el convenciment que l’equip cada cop competeix més i millor.

Ara els de Ferran López tornaran a jugar dimarts contra un altre dels grans de la competició, el Liceo de la Corunya. Dilluns l’equip ja sortirà cap a Galícia. Abans els jugadors del primer equip Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez, Oriol Prat i Manel del Valle jugaran amb el B el transcendental partit contra el Vilaseca amb la permanència a la nacional catalana en joc. El partit es disputarà a Reus a partir de 2/4 d’1 perquè a Vilaseca s’hi està disputant el campionat de Catalunya juvenil.

IHC RIGAT 4 (0/4) Elagi, Met Molas, Tety Vives (2), O. Vives i S. Pla (1), equip inicial. Bars, Méndez (1), G.Miquel. O.Prat i M. del Valle.

FCB 6 (2/4) S.Fernàndez, Bargalló (1), Gual, Panadero (1) i Ordóñez (1), equip inicial. Álvarez (2), Pascual (1), Barroso. Alabart.

GOLS: 0-1 Ordóñez (m 9.48), 0-2 Álvarez (m 10.18). SEGONA PART 0-3 Panadero (m 0.34), 0-4 Álvarez (m 13). 1-4 J.Méndez (m 13.14), 1-5 Pascual (m 14.02), 2-5 Tety Vives penal (m 15.43), 2-6 Bargalló FD ( m 16.33), 3-6 Pla FD (m 16.59), 4-6 Tety (m 23)

INCIDÈNCIES:  450 espectadors a Les Comes, entre ells un grup d’alumnes de l’escola Auria d’Igualada, que han pogut fer-se una fotografia d’equip amb els jugadors igualadins.

Foto D. Figueras

L’EQUIP ALEVÍ JUGARÀ PEL 7 i 8 LLOC

Els joves jugadors de l’IHC (la gran majoria de primer any) no han pogut sumar cap punt en aquesta doble jornada de dissabte al campionat de Catalunya aleví que es disputa a Vilanova i la Geltrú. Al matí els d’en Pirri han perdut per 2 a 0 contra el GEiEG A i a la tarda per 5 a 1 contra el Vilanova (tot i que a la mitja part el marcador assenyalava un ajustat 0 a 0). El gol igualadí l’ha fet Eloi Cervera.

Aquest diumenge els arlequinats jugaran el partit pel 7è i 8è lloc contra el Cerdanyola a partir d’un quart d’una del migdia. Les semifinals les disputaran Vilanova-GEiEG B i FC Barcelona-GEiEG A.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *