VILASECA 2 – VALLTER IHC B 1. ADEU A LA NAC. CATALANA

Cronica M.B.

No ha pogut ser. La manca d’encert en els metres finals i els pals (fins a sis) han condemnat al Vallter Igualada B al descens a la Primera Catalana un any.despres d’haver aconseguit l’ascens.
Els igualadins han jugat més i millor que els tarragonins, pero no han sabut transformar en gols totes les accions que han creat. El Vilaseca tot i tenir un cinc inicial amb jugadors veterans i experimentats no ha proposat gairebé res… ha utilitzat la clàssica i molt conservadora defensa zonal i s’han dedicat a esperar accions aïllades en contraatac per sorpendre.

Els homes del B, entrenats per Carles Piernas, han treballar amb paciencia la zona fins que Jordi Mendez amb un tir creuat des de la lateral ha fet el 0-1 amb el que s’ha arribat al descans. Amb una mica mes d’encert els arlequinata podrien haver anat als vestidors amb un resultat molt més ampli. Un 0-3 no hauria estranyat a ningú.

A la represa els igualadins han seguit controlant, dominant i creant ocasions sense encert entre d’altres coses perquè els pals han pres partit i s’han alineat amb els de la Costa Daurada. En canvi al minut 13, Pujals feia l’empat sortint de darrera porteria. 

L’Igualada estava amb 9 faltes. I a falta de 4 minuts per acabar els arlequinats han fet la desena i  Xavi Diez s’ha encarregat de marcar en el 2-1 que li suposava la permanència als locals (tot i que el partit s’ha acabat jugant a Reus perquè a Vilaseca s’hi disputava el campionat de Catalunya juvenil.

D’aquí fins al final un autèntic atac-i-gol dels igualadins que no han trobat recompensa. Alegria del Vilaseca i tristesa en els igualadins que han tornat a casa amb el desig de fer-ho bé a Primera Catalana per  intentar recuperar la categoria quan abans millor.

Vilaseca 2  (0/2)

Vallter Igualada 1(1/0) Pipo Ventura, Roger Bars, Tety Vives, Jordi Mendez (1), Oriol Prat, -cinc inicial-, Joan Raja, Arnau Dilmé, Arnau Figuerola, Fran Sabate i Manel del Valle (ps).
 Àrbitres: Josep Gomez i  Sergi Muñoz. Blaves a Verges del Vilaseca i a Bars, Mendez i Tety de l’Igualada.
Gols:0-1 Mendez, minut 18.30. 1-1 Esteve Pujals, minut 38. 2-1 Xavi Diez (fd), minut 46.
Incidencies: 180 espectadors, 60 dels quals igualadins.

ELS ALEVINS VUITENS DE CATALUNYA

L’equip aleví de l’Igualada HC ha acabat vuitè al campionat de Catalunya de Vilanova. Els d’en Pirri han empatat a 3 amb el Cerdanyola però han acabat cedint als penals. L’expedició arlequinada ha tornat a casa amb la gran satisfacció d’haver entrat molt meritòriament al campionat de Catalunya tot i ser de primer any. El títol se l’ha emportat l’equip amfitrió, el Vilanova, que s’ha imposat per 4 a 0 al GEiEG A. El tercer lloc ha estat pel FC Barcelona que s’ha imposat per 2 a 1 al GEiEG B.  L’enhorabona per tant a tots els integrants de l’equip: Guillem Torres,  Ferran Busquets (p)  Ton Puertas, Gina Balcells, Oriol Carol, Eloi Cervera, Pol Marsol, Riel Bravo i Enric Yeste (1). Ent.  J.A. Gonzàlez, Pirri.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *