CESC FERNÀNDEZ. EL TÈCNIC “CAMPIÓ”: S’HA DE TREBALLAR MOLT EL CAP DELS NOIS

P- Ets l’entrenador de les “copes”. En majúscules. Els títols de la base porten el teu nom. Ara n’han arribat dos més, Catalunya i Espanya amb els infantils. Com expliques aquests èxits?

F.FERNÀNDEZ- Doncs hem intentat treballar amb molta humilitat. Hem estat un equip on tothom dona el màxim. I una de les claus ha estat treballar el cap dels nois. Ells saben que són competitius i se’ls ha de fer notar que tirarem endavant si anem a tope.

P- Aquesta és la teva fòrmula màgica per campionar?

F.FERNÀNDEZ- Si. Gairebé sempre. La mentalització és clau. Sempre hem intentat que s’esforcessin al màxim. Que fossin exigents. Hem de ser competitius i fer-ho tot per fer-ho possible. La mentalització en aquests campionats s’ha de treballar molt.

P- Dels teus altres equips campions n’han acabat sortint jugadors del primer equip… Baliu, Bars, Méndez, Prat… Creus que els actuals podran seguir el mateix camí? Que tornaràs a fabricar jugadors d’Ok LLiga?

F.FERNÀNDEZ- Bé, d’entrada seran ells els que ho aconseguiran. Però si. Crec que n’hi ha alguns que tenen potencial per arribar. És cert que encara falta una mica i que el camí és llarg. I que depen de moltes coses, que hi poden tenir incidència… però espero que si que arribin dalt.

P- Com a porter vas viure molts èxits amb el Dream Team. Et serveix ara a la banqueta?

F.FERNÀNDEZ- Si. Com a jugador no em puc queixar. L’hoquei m’ho va donar tot. Quan era petit somiava amb arribar al primer equip i guanyar títols. I ho vaig poder fer. Això ja ho vaig tenir. I ara com a entrenador intento ensenyar als nois tot el que vaig aprendre amb els entrenador que vaig tenir com a jugador. Transmetre tot el que vaig viure. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *