67-69. LA LLUITA DEL GOL

Aquest dijous els jugadors de l’IHC RIGAT tornen a la feina. Faran l’últim entrenament d’una setmana clarament de recuperació. Haurà estat un recés per tornar a agafar el vol i afrontar al màxim les 2 últimes jornades de l’Ok Lliga. Tot i que ja s’ha aconseguit el passaport per Europa el tècnic arlequinat reconeixia que l’equip es posa més reptes. Un, guanyar els 6 punts que queden en joc. L’altre, conservar el tercer lloc com a equip menys golejat de la categoria.

La feina per acabar al podi en defensa no serà fàcil. L’IHC ara mateix ha encaixat 67 gols. Lluny dels 54 del Liceo i encara més dels 39 del Barça ja campió. El principal perill per aconseguir aquesta fita és el Noia que només ha encaixat 2 gols més que els igualadins. Més lluny queden el Girona amb 75 i el Reus amb 77. Mentre l’IHC visitarà el Francisco Laporta i acabarà la lliga a casa contra el Lloret, els cavistes jugaran contra el Caldes a la Torre Roja i contra el FC Barcelona a l’Ateneu. D’aquests 4 resultats en dependrà el tercer lloc final.

A banda d’aquesta competència col·lectiva, hi ha diversos jugadors arlequinats que podran lluitar també objectius “individuals”. Sergi Pla per exemple que és 7è màxim golejador de l’Ok Lliga (amb 24 gols, empatat amb Gelmà, Ferrer i Giménez). Alhora també és 7è en efectivitat en llançaments de FD (amb un 53’85%). Dues posicions molt destacades que s’haurà de treballar per mantenir o fins i tot millorar. Qui també te classificació de mèrit per defensar és Roger Bars. Tercer millor assistent de la competició, amb 10 passades de gol. A dues de Pau Bargalló i més lluny de Torra, amb 21. Queden només 2 jornades de l’Ok LLiga però encara moltes emocions per gaudir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *