ELS INFANTILS LLIUREN ELS TÍTOLS A LA CIUTAT

Aquest divendres s’han completat els actes de celebració pels títols de campió de Catalunya i Espanya de l’equip infantil de l’Igualada HC. Els joves campions arlequinats han estat rebuts per l’alcalde d’Igualada a l’ajuntament de la ciutat. En l’acte hi han pres la paraula el mateix alcalde, Marc Castells, i l’entrenador de l’equip, Francesc Fernàndez, els capitans Marc Dalmases i Armand Pujadó i el president del club, Manel Burón. Els igualadins han guanyat en la seva visita a l’Ajuntament un altre guardó, de reconeixement de la ciutat a la gesta esportiva que han protagonitzat.

Qui també espera protagonitzar una gesta aquest cap de setmana és l’igualadí Ton Baliu que aquest dissabte juga com a amfitrió les semifinals de la Lliga Europea. El seu Porto, dirigit pel també ex-arlequinat Guillem Cabestany, s’enfrontarà a l’Sporting de Lisboa. L’altra semifinal serà catalana: la disputaran el FC Barcelona i el Reus, l’actual campió de la competició.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *