EL SOMNI DEL TON

L’etern capità de l’Igualada HC, Ton Baliu, te aquest diumenge la seva cita particular amb la història. Baliu disputarà amb el Porto la final de la Lliga Europea contra el FC Barcelona. Un títol que l’igualadí vol aconseguir abans de tornar a casa i que faria encara més gegant la seva llegenda com a jugador.

A les semifinals disputades al Dragâo Caixa el Porto ha eliminat a l’Sporting de Portugal per 5 a 2 (amb un gol del Ton, el 3 a 1 a l’inici de la segona meitat) i el Barça al Reus per 4 a 2. Serà una final molt catalana (amb els Baliu-Grau-Cabestany en el bàndol portuguès). El partit es disputarà aquest diumenge  2/4 de 2 del migdia.

D’altra banda l’IHC RIGAT ja coneix un nou rival per la pròxima edició de l’OK LLiga. El Sant Cugat ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria per primera vegada a la història. Els roig-i-negres han empatat a 6 davant de l’Alpicat de l’ex-arlequinat Edgar Peralta i ha aconseguit el punt que li faltava per aconseguir el somni que se’ls va escapar les últimes dues temporades.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *