ELS PRIMERS 3 DELS ÚLTIMS 6

L’Igualada RIGAT ha fet aquest dijous el darrer entrenament de la setmana. Una setmana, que en paraules de Ferran López, ha estat moltcompleta tenint en compte l’alçada de la temporada en la qual ens trobem. Contents pel treball. I el compromís. Tot costa molt més… i malgrat tot han fet els deures. S’ha treballat a nivell alt i anem preparats a Alcoi. Volem sumar els primers 3 dels últims 6 punts que busquem”.

Aquest dijous els jugadors del primer equip, amb el suport de l’infantil Marc Dalmases, han tingut sessió de vídeo i després, ja a la pista, han treballat situacions de remat, i han activat conceptes tàctics i situacions de partit de 4 contra 4 amb la idea de posar a la pràctica el tipus de joc que es vol fer al Francisco Laporta.

L’expedició igualadina, amb Oriol Prat que entra un cop més a la convocatòria, marxarà cap a Alcoi el mateix dissabte a les 10 del matí i tornarà un cop acabat el partit. Un viatge maratonià a la recerca d’un bon resultat en el penúltim partit de la temporada. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *