DUEL DE JOVENTUTS

L’IHC RIGAT torna aquest dijous als entrenaments per seguir preparant el partit de dissabte a Alcoi. Aquest cop serà sense jugadors de l’equip infantil que tenen sessió de control de la selecció catalana sub-17 al C.A.R de sant Cugat.

Els igualadins s’enfronten a un equip sense objectius a la classificació (assegurada la permanència i sense aspiracions europees). Els alcoians tenen ara mateix 31 punts, 13 menys que l’IHC, i majoritàriament presenten unes xifres inferiors a les de l’equip igualadí. NO en gols marcats, per exemple, ja que els dos han fet els mateixos, 77. Si que hi ha molta diferència en gols encaixats 67 per l’IHC, gairebé 30 més pels valencians, 96.

En faltes directes i penals la situació està més repartida. Els igualadins són més bons en FD (38% a 32) i en canvi els alcoians l’encerten més des del punt de penal (50% a un 36%). La igualtat s’esberla del tot en el capítol faltes. Els valencians en fan moltes més (302 per 278) i també en reben moltes més (296 1 269).

En el que s’assemblen més valencians i catalans és en el seu ADN. Tots dos són equips molt joves. De fet ocupen llocs consecutius en la classificació d’edats de l’Ok LLiga. 23,8 de mitjana els de Ferran López per 24,6 els alcoians.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *