IHC RIGAT – LLORET. ADÉU A LA TEMPORADA DISSABTE A LES 6

El partit que tanca la temporada ja te horari. L’Igualada RIGAT- Lloret es jugarà dissabte a les 6 de la tarda, amb arbitratge d’Alberto Lopez Expósito i Josep León Ruiz.

Per preparar l’adéu a la temporada els jugadors de Ferran López han tingut jornada llarga de treball aquest dimarts. 90 minuts en pista en els quals s’han exercitat bàsicament situacions de 4×4. La plantilla ha treballat també en pista curta. Una part de l’equip feia accions de 3×3 per potenciar finalitzacions mentre la resta feia treball preventiu a l’altre cantó de la pista amb la PF, Mònica Sala.

Els tècnics consideren que el cansament acumulat és màxim a aquestes alçades de la temporada… i més si s’hi sumen el 800 quilòmetres del viatge a Alcoi del cap de setmana. Tot i això la realitat és que l’equip ha treballat molt durant tot l’any i això ha de servir per competir al màxim nivell dissabte s’entreni més o menys aquests dies. El vestidor vol els 50 punts i ser els tercers menys golejats i per això segueixen entrenant al màxim nivell.

La sessió d’aquest dimarts ha tornat a tenir “reforç campió”. En aquesta ocasió han estat els infantils Marc Carol i Marti Busquets els que han treballat amb el primer equip. Aquest dimecres els arlequinats tindran festa i no tornaran a les Comes fins dijous.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *