ÚLTIM ENTRENAMENT DE COMPETICIÓ

Els jugadors de l’Igualada RIGAT tornen a la feina aquest dijous per preparar el partit de la 30ena jornada de lliga contra el Lloret. Serà de fet l’últim entrenament de competició de la temporada. Els arlequinats tancaran la temporada contra un rival a qui van aconseguir guanyar 0 a 3 a la primera volta amb dos gols d’Oriol Vives i un de Sergi Pla. En aquesta ocasió els de Ferran López intentaran acabar la temporada amb victòria davant la seva afició per rematar el repte dels 50 punts i si és possible del tercer lloc d’equip menys golejat.

A falta d’entrenament de l’equip sènior la notícia del dia ha anat vinculada una vegada més a l’equip infantil de l’entitat. Els campions de Catalunya i Espanya han vist premiada la seva magnífica trajectòria amb una convocatòria massiva a la convocatòria de control de la selecció espanyola sub-17 que es farà dimecres 30 de maig al CAR de Sant Cugat. De fet l’equip bicampió hi estarà representat per tot l’equip titular. Fins a 5 jugadors formen part de la llista, Aleix Marimon, Gerard Riba, Guillem Torrents, Armand Pujadó i Marc Dalmases d’un total de 15 que formen la preselecció.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *