O.VIVES: ESTIC MOLT CONTENT PER LA PROGRESSIÓ ESPECTACULAR DELS JOVES

P- Quina manera d’acabar l’any, Oriol!… amb remuntada i hat-trick!

O.VIVES-  La veritat és que vam afrontar un partit trampa… Tots dos equips ja veníem amb els deures fets i a la primera part no vam estar al 100% i això va afectar negativament al resultat. Tot i així a la segona part, vam treure el caràcter i vam aconseguir capgirar el marcador. Content pels gols però encara mes per ajudar a l’equip en tot allò que necessita

P- El teu ha estat un any molt sòlid i en progressió constant … com el valores? I pel que fa a l’equip?

O.VIVES- Al principi em va costar tornar agafar el xip de defensa de l’Ok Lliga, venia d’Itàlia on tot és molt diferent en aquest àmbit. A nivell personal estic content, però espero que la temporada que ve encara sigui millor. A nivell d’equip estic molt content sobretot per la progressió espectacular dels més joves. Mica en mica han anat agafat més protagonisme i tots ells han demostrar la qualitat que tenen.

P-És un ecosistema especial aquest vestidor no? i amb el retorn del teu amic Ton encara més .

O.VIVES- És si no el millor, un dels millors llocs on pots anar a parar. Estàs envoltat de  bones persones que sempre intenten ajudar i treure el millor de tu mateix. Amb la tornada d’en Ton això encara s’accentua més, és un jugador que a part de la qualitat que té i tots coneixem, aportarà el seu caràcter i persona a l’equip.

P- Quines expectatives tens per l’any que ve?

O.VIVES- Seguir treballant i millorar dia dia. Espero poder superar aquesta temporada que hem fet i mirar el màxim d’amunt possible, sempre tocant de peus a terra.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *