REVIURE TOTA UNA TEMPORADA. ELS 85 GOLS DE l’IHC RIGAT

85 gols. Són tots els que ha marcat l’Igualada RIGAT aquesta temporada. Els que han permés accedir al sisè lloc de la classificació i obtenir el passaport per la copa de laCers de la temporada que ve. Combinat amb els 73 encaixats (i que situen els arlequinats com el tercer equip menys golejat de la competició) permeten acabar l’any amb un més 12 (convertint-se en un dels únics 7 equips de la categoria que han acabat amb balanç positiu.)

Doncs ara,  el web “todoseentrena” del tècnic de l’IHC, Ferran López, ha decidit obsequiar a tots els aficionats amb un resum de tots els gols marcats pels arlequinats. Una autèntica oportunitat de reviure una temporada magnífica dels jugadors de l’Igualada HC.

https://www.todoseentrena.com/ca/resum-amb-tots-els-gols-de-ligualada-hc-temporada-2017-2018/

Mentrestant uns altres jugadors que han fet una temporada excepcional, els de l’equip infantil bi-campió de Catalunya i Espanya, estan recollint els fruits del seu gran treball. Aquest dimarts i dimecres una bona part de la plantilla han participat de les convocatòries de control de les seleccions catalanes i espanyola. Aquest dimecres, concretament, Aleix Marimon, Armand Pujadó, Gerard Riba, Marc Dalmases i Guillem Torrents han participat de l’entrenament de la selecció estatal al CAR de Sant Cugat. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *