AMB L’ARLEQUINADA GARANTIDA

Com cada final de temporada, i aquest any no és una excepció, arriba l’època dels moviments. Fitxatges, renovacions i canvis d’equip estan a l’ordre del dia. La mevaweb ha volgut fer una ullada al futur immediat dels “igualadins” que hi ha ara mateix a la “diàspora“. I així queda la radiografia dels ex-IHC.

Entre els adéus ja anunciats hi ha els de Marc Màgic Navarro i Roger Rocasalbas, que han deixat l’hoquei. També ha transcendit que el mític Dàvid Càceres deixa la banqueta del Sant Feliu de la Primera Estatal després de 5 temporades. El llegendari 88 del Dream team encara no ha anunciat la seva nova destinació. 

Entre els fitxatges destaca el d’Edu Fernàndez que deixa el Vendrell i aposta pel Noia i el d’Enric Torner que torna a Catalunya i fitxa pel Girona després de 5 temporades al Forte Dei Marmi italià. A l’equip dels “ascensors” coincidirà amb l’etern Jaume Llaverola i Raül Pelicano.

David Carles ha confirma que continuarà una temporada més al Palafrugell que després del seu debut històric a l’Ok Lliga  jugarà ara a la Primera Estatal.

No és segur, en canvi, que el pierenc Aleix Vera seguexi a l’Alcobendas on ha col·laborat amb els seus gols a l’ascens dels madrilenys a l’Ok LLiga (en companyia del porter Isaac Larios).

Si que en principi tot sembla indicar que seguiran als seus equips  (el cas contrari seria una sorpresa) Xus Fernàndez al Noia, Lluís Tomàs, Xixi Creus i l’incombustible Albert Folguera al Lleida, Raül Marin al Reus, Jordi Bargalló a l’Oliveirense, Guillem Cabestany al Porto o Francesc Bargalló al Vilafranca.

Queden per confirmar definitivament els casos de jugadors o entrenadors com Bernat Camps al Tona, Jassel Oller al Vic, Pol Galbas al Caldes, Edgar Peralta a l’Alpicat, Quim López al Mataró, Ivan Sanz al Barça B, Joan Muntané i Nil Garreta al Vilanova, Albert Dalmau i Dani Rodriguez al Taradell, Fredy Hinojal al Sant Feliu, Ferran Formatjé al Trissino, Albert Querol a Lyon, Emanuel Garcia al Viana, Eloi Gaspar a l’Espanyol, Pep Vilaseca, Àlex Ferrer, Marc Muntané, Joan Doncel, Èric Vives, Francesc Rubinat, Jaume Arnau al Piera… Al final l’única certesa és que per tots els igualadins l’arlequinada la tenen garantida per tota la vida.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *