IHC-MALGRAT. MATX BALL PER L’ASCENS A 1CAT

L’equip de l’IHC de segona catalana es juga avui l’ascens a primera. L’equip, format integrament per jugadors juvenils i júniors, s’enfronta aquest vespre al Malgrat en el partit de tornada amb un 5 a 5 a l’anada, disputada divendres a la pista maresmenca. Els gols de Bernat Yeste (2), Aleix Navarrete, Ferran Yeste i Oriol Prat posem als arlequinats davant la possibilitat de pujar de categoria si aquest vespre s’imposen als malgratencs. El partit es jugarà a 2/4 de 8 a les Comes. 

L’IHC de segona catalana ha accedit a aquestes eliminatòries d’ascens després de quedar segon a la lliga darrera de l’Espanyol. La setmana passada els igualadins van eliminar al Vilassar. L’equip que és a un pas de firmar un nou èxit de la base en un any molt positiu pel planter arlequinat, el formen els següents jugadors: 

Porters: Pelayo Sanz, Carles Ferrer i Xavi Bertran

Jugadors: Ferran Yeste, Jesús Priego, Oriol Prat, Bermat Yeste, Roger Càrdenas, Aleix Navarrete, Carlos Sebastian, Arnau Dilmé, Carles Pérez i Albert Bru.

Entrenadors: Joan Traver i Marc Muntané

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *