FERRAN LÓPEZ, UN ANY MÉS DIRIGINT L’IHC RIGAT

Ferran López continuarà una temporada més a la banqueta de l’Igualada RIGAT. El tècnic arlequinat afrontarà així la seva quart temporada a la banqueta de Les Comes amb l’objectiu de seguir la progressió que l’equip ha estat fent des que va arribar al club. Ferran López no pot amagar la seva satisfacció per dirigir una temporada més un grup del que sempre en destaca el caràcter, el compromís i la predisposició: “Súper feliç d’estar una temporada més aquí… temporada a temporada i ja en seran 4 , content de pertànyer a aquest grup i a aquest club. Estic molt content d’haver-ho segellat. Igualada és un lloc on estic creixent molt com a entrenador i com a persona i i en el qual vull continuar creixent, al costat del club i de l’equip. Feliç de ser un any més de l’Igualada, un club tant històric i poder formar part d’aquesta història una mica més”.

CATALUNYA 11 – CASTELLA-LLEÓ 1. DEBUT AMB GOLS

Mentrestant qui ha començat a escriure la seva història al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques és la selecció de Catalunya amb els arlequinats Pujadó, Marimón i Torrents. Els de Jordi Camps i Josep Maria Barberà han debutat amb victòria, golejant per un inapel·lable 11 a 1 a la selecció de Castella-La Manxa. 2 dels 3 arlequinats han estat titulars, Guillem Torrents a la porteria (a la segona meitat ha jugat Arnau Martínez) i Aleix Marimón, Els gols els han fet Oriol Llenas (3), Armand Pujadó (2), Manel Hernández (2), Hugo Laguna (2), Parcerises 2). Aquest divendres Catalunya jugarà a 1/4 d’11 contra Astúries i a les 4 contra Galícia.

CATALUNYA 11 (7/4) Guillem Torrents, Abel Moya, Aleix Marimon, Pol Jansa, Arnau Parcerisas (2), equip inicial. Hugo Laguna (2), Manel Hernández (2), Armand Pujadó (2), Oriol Llenas (3) i Arnau Martínez.

Castella-Lleó 1 (0/1) Jaime Ventura, Álvaro Marqués, Pablo Arribas (1), David Martinez i Nicolas Gómez, equip inicial. Fernando Sanz, Iker Ridruejo, David Díaz.

Els resultats de la primera i segona jornada han estat aquests:

PRIMERA JORNADA

Castellà-Lleó 0 – València 8

Astúries 2 – Galícia 4

Andorra 5 – Euskadi 3

Andalusia  1 – Madrid 5

 

SEGONA JORNADA

València 3 – Astúries 1

Catalunya 11 – Castella-Lleó 1

Navarra 1 – Andorra 2

Euskadi 0 – Andalusia 2

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *