LA SELECCIÓ, 30% ARLEQUINADA, A LA CONQUESTA D’ESPANYA

L’expedició de la selecció infantil de Catalunya marxa aquest dijous al matí cap a la Corunya on intentaran aconseguir el títol en el 23è campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Els nois de Jordi camps i Josep Maria Barberà estan citats a les 7 a la terminal A de l’aeroport de Barcelona-El Prat. El vol de la companyia Vueling surt a 2/4 de 10 del matí i te prevista l’arribada passades les 11. Els catalans tenen la seu de la concentració a l’hotel Plaza de la capital corunyesa. 

En categoria Sub16 masculina (també es disputa la sub-18 femenina) hi participaran deu seleccions, que jugaran la primera fase al Polideportivo Monte Alto dividides en dos grups de cinc, i les finals tindran lloc al Palacio dos Deportes de Riazor. Catalunya estarà al grup B i els seus rivals seran Galícia, València, Astúries i Castella-Lleó, mentre al grup A jugaran Euskadi, Madrid, Navarra, Andalusia i Andorra. Els dos primers classificats de cada grup jugaran dissabte les semifinals al mateix Polideportivo de Monte Alto i diumenge tindran lloc les finals a Riazor (a partir de les 12 del migdia) 

El debut de la selecció serà aquest dijous a  la tarda contra Castellà-Lleó (a 1/4 de 6). Divendres els catalans tindran dos partits a 1/4 d’11 contra Asturies i a les 4 contra Galícia. 

L’equip de Catalunya el formen els següents jugadors:

Guillem Torrents, Aleix Marimon i Armand Pujadó (IHC)

Arnau Martínez, Oriol Llenas i Manel Hernàndez (FCB)

Arnau Parcerisas (CP VIC)

Abel Moya (Caldes)

Hugo Laguna (Lloret)

Pol Jansa (Reus)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *