EL COMBINAT EUROPEU CAMPIÓ INFANTIL A LA CORUNYA

El combinat europeu de l’arlequinat Aleix Marimón s’ha assegurat el títol del torneig internacional Compañia de Maria en categoria infantil en imposar-se a l’Urdaneta per 5 a 0 (amb gols de Joan Pascual (2), Oriol Sebrià, Carles Aguilera i Benny Trindade de penal). 

En categoria juvenil els europeus (tots ells infantils) han guanyat un partit i n’han perdut un altre. Al matí han derrotat als anfitrions, el Compañia, per un clar 5 a 1 (gols d’Oriol Sebrià (2), Aleix Marimón, Benny Trindade i Carles Aguilera). A la tarda ha passat factura el cansament acumulat (els del combinat són els únics que han jugat en dues categories i han acumulat el doble de partits que la resta). Els de Jordi Ginebra no han pogut amb un conjunt portugués, el HC Marco, amb jugadors 3 anys més grans. El 5 a 1 final (gol de Roger Codinach) fa que ara el campionat depengui del Compañia-Dominicos que es disputa aquest diumenge. 

EDGAR PERALTA AL PLOUFRAGAN 

El jugador del planter igualadí, Edgar Peralta, fins ara a l’Alpicat de la primera estatal ha fitxat pel Ploufragan de la sèrie N-1 francesa. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *