GABRI RAMÍREZ, NOU TÈCNIC DE L’IHC B: NO PODIA DEIXAR PASSAR UNA OPORTUNITAT COM AQUESTA

Ha estat una de les novetats del cap de setmana hoqueístic, el fitxatge de Gabri Ramírez per l’IHC B i l’equip júnior. La mevaweb s’ha posat en contacte amb el nou tècnic arlequinat.

P- Gabrim d’entrada moltes felicitats per la teva arribada al club. Com ha estat tot el procés?

GABRI- Moltes gràcies. Doncs a l’acabar aquesta temporada rebo la proposta per part dels coordinadors de l’IHC i tot i que va ser difícil haver d’acomiadar-me de l’HC Montbui, que ha estat casa meva durant 7 temporades, no podia deixar passar una oportunitat com aquesta.

P- Com veus l’equip?

GABRI- Doncs a molts jugadors de l’equip junior els he hagut de patir en contra i se de primera mà que tenen molta qualitat, amb el reforç dels juvenils campions d’Espanya tenim un molt bon equip.
Pel que fa al 1a catalana, estem acabant de perfilar l’equip, però les diferents opcions són molt bones. Té molt bona pinta. La idea és tenir 3-4 jugadors sèniors importants combinats amb els juniors i juvenils.

P- Amb quins objectius arribes al club?

GABRI- El projecte de l’IHC és molt ambiciós, està recuperant el prestigi que havia perdut i torna a arribar a campionats de Catalunya i fins i tot guanyant campionats d’Espanya… i el més important, jugadors de la base com Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez, Uri Prat i ara Ton Baliu estan al primer equip donant un gran rendiment.

L’objectiu que m’ha marcat el club és anar partit a partit però està clar que l’equip junior s’ha de classificar per preferent i el 1a catalana ha d’estar per la zona alta de la classificació. Si arribem a final de temporada amb aquests objectius assolits, serà el moment d’apretar i lluitar per fites més altes.

P- Quan començareu a treballar?

GABRI- Doncs els jugadors ja tenen un planning que els ha passat coordinació i que hauran de seguir aquests mesos de vacances. A més, alguns jugadors faran pretemporada amb el primer equip. Començarem tots junts l’última setmana d’agost a treballar la cohesió de grup, la preparació física i la tàctica.

EL “COMBINAT EUROPEU” A LES PORTES DE LA DOBLE CORONA

Aquest diumenge també han estat notícia dos equips relacionats amb l’IHC. Un el “combinat europeu” (amb l’arlequinat Aleix Marimón a les seves files) que dissabte es proclamava campió del torneig internacional Compañia de Maria de la Coruña, no ha pogut fer el mateix a la categoria juvenil on la diferència de gols els ha condemnat al segon lloc per darrera del conjunt portugués d’Os Carvalhos. L’equip “continental” que dirigeix el tècnic del CP Manlleu, David Ginebra, ha jugat amb aquests jugadors: Arnau Martínez, Gerard Hernàez, Joan Pascual, Oriol Sebrià, Benny Trindade, Carles Aguilera, Roger Codinach i Aleix Marimón. 

També ha jugat la selecció catalana. I també amb ex-igualadins (Jassel Oller del Vic, Freddy Hinojal del Sant Feliu i Albert Dalmau del Taradell). Catalunya ha guanyat per 2 z 8 ak Ripoll en un homenatge a Òscar Castellà. Per la selecció han marcat Ballart (2), Homs, Hinojal Oller i Farrés. El mateix Castellà ha jugat una part amb cada equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *