ÚLTIM PARTIT D’UNA “TARONJA” QUE SOMIA A SER MECÀNICA

La selecció holandesa de Tety Vives ha fet aquest dimarts l’últim partit de preparació de cara a l’Europeu de La Corunya. La part “catalana” de la selecció (Tety Vives, Èric Vives i Rafael Morera) ha fet un amistós a la pista del Piera amb l’ajut de 5 jugadors de Piera i un parell de Sant Sadurní. El partit s’ha disputat amb parts de 8 minuts i l’han disputat Jaume Arnau i Jordi Gallart com a porters i Vilaseca, Pol, Pablo,  Oleguer, Gerard i el mateix seleccionador, Joan Doncel, Xino, que també s’ha posat els patins. Els catalans de l’orange marxaran cap a Galícia dijous i allà es trobaran amb els que arriben directament des d’Holanda. Tots menys Niels Jansens, un dels millors jugadors de la selecció, i que no podrà incorporar-se a l’expedició fins més endavant per problemes laborals. Jansens només podrà disputar el darrer partit de la fase de grups i els encreuaments. És una baixa sensible pel combinat holandés ja que és un dels homes que apuntaven a titulars, junt amb els germans Vives. El veterà Luc Vroomen, Rico Van den Dugen, el també català Rafael Morera i el “portuguès” Reginaldo Migalhas són les alternatives per completar l’equip base de la selecció que tindrà en Joey van den Dungen el porter titular.

Mentrestant la selecció andorrana, amb el també arlequinat Gerard Miquel, tancarà la preparació una mica més enllà. Dijous faran l’últim entrenament i divendres marxaran cap a la Corunya aprofitant que no debutaran fins diumenge.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *