LES COMES, ENTRE HOLANDA I ANDORRA

Les seleccions holandesa i andorrana, dels jugadors de l’Igualada RIGAT  Tety Vives i Gerard Miquel, segueixen preparant el campionat d’Europa que arrenca dissabte a La Corunya. Els Orange ho fan amb llista definitiva del seleccionador Marty van den Brand: Els convocats per aquest campionat d’Europa són aquests:

Joey van den Dungen (SC Bison Calenberg)
Luc Vroomen (RC de Lichtstad)
Luuk Bisschoff (Valkenswaardse Roller Club)
Erik Vives Boersma (HC Piera)
Cesar Vives Boersma (Igualada Hoquei Club RIGAT)
Rico van den Dungen (SC Bison Calenberg)
Timo Tilborghs (SC Bison Calenberg)
Niels Janssens (RC Brunssum)
Rafael Morera Jeeninga (Club Pati Vilanova)
Reginaldo Migalhas (Juventude Azeitonense)

Part d’aquesta llista (amb el reforç de diversos jugadors catalans) faran aquest dimarts el que molt probablement serà l’últim partit de preparació de cara al campionat. Sota les ordres de l’ex-IHC, Joan Doncel, hi jugaran els “catalans” Tety Vives, jugador de l’Igualada, el seu germà Èrik Vives (actualment al Piera) i el jugador de 17 anys del Vilanova Rafael Morera.

L’equip holandès obrirà  el torneig el 15 de juliol a les2/4 de 3 de la tarda contra Alemanya.
Els holandesos han quedat enquadrats al grup B on s’hi trobaran a Espanya, Itàlia, Bèlgica i Anglaterra. Els primers 4 països del grup es classificaran pels quarts de final.

Pitjor rival tindrà en el seu debut la selecció andorrana de l’arlequinat Gerard Miquel que s’enfrontarà a un dels candidats al títol, Portugal (dissabte a les 10 de la nit). Els “pirinencs”  que tindran també de rivals Suïssa, França i Austria  fan aquest dimarts el penúltim entrenament abans de la cita corunyesa.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *