RECITAL GOLEJADOR ARLEQUINAT A L’EUROPEU. TETY 8 GOLS I G.MIQUEL 3

Les seleccions d’Andorra i Holanda han aconseguit els seus objectius d’aquest dissabte (obtenir la victòria que els permetrà lluitar per la 5ª i 9ª plaça respectivament) i ho han fet amb una exhibició golejadora dels seus jugadors arlequianats. Gerard Miquel ha signat un hat trick en el triomf d’Andorra contra Anglaterra per 2 a 8 (els altres gols han estat obra dels germans Antequera, Adrià (3) i Oriol (2)). Ha superat la marca Tety Vives que ha marcat 8 gols en la victòria d’Holanda contra Bèlgica per 3 a 15. El seu germà Èric n’ha fet 3 i Neils Janssens (2),  Timo Tilborghs i  Reginaldo Migalhas han completat la golejada.

D’aquesta manera tant Andorra com Holanda lluitaran per obtenir el millor lloc possible en la seva fase de competició, els pirinencs el cinquè lloc en un partit contra Suïssa (3 de la tarda), i els orange el novè contra Àustria (10 del matí).

Per cert l’allau de gols aconseguits pels jugadors de l’Igualada ha provocat una irrupció espectacular en la llista de golejadors del campionat europeu. Especialment de Tety Vives, que junt amb el seu germà Èric, s’han col·locat entre els cincs màxims canoners. En Tety és quart però amb els mateixos gols, 14, que Pau Bargalló i Raúl Marin (el líder és el nou jugador del FCB, el portugués Joao Rodrigues, amb 22). Darrera i a només un gol hi ha l’Èric Vives i l’italià Alessandro Verona.

Per la seva banda Espanya i Portugal disputaran la final del Campionat d’Europa, després que han eliminat a semifinals França (8 a 2) i Itàlia (4 a 2). Els resultats d’aquesta penúltima jornada de l’Europeu han estat aquests:

Bèlgica 3 – Holanda 15

Anglaterra 2 – Andorra 8

Suïssa 7 – Alemanya 6

Espanya 8 – França 2

Portugal 4 – Itàlia 2

Mentrestant a Les Comes s’ha disputat aquest dissabte la primera jornada del campionat de Catalunya de patinatge artístic. Júlia Ribas (CP Celrà), Neus Llin (CP Esplugues) i Anna Muñoz (CPA Girona), en categoria femenina, i Àlex Amado (CP Salou), en la masculina, han pujat al podi al Campionat Benjamí que avui s’ha disputat a Igualada. Aquest diumenge toca l’Aleví i l’Infantil

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *