ANDORRA 6a, HOLANDA 10a. ESPANYA 1a… I TETY VIVES SEGON!

La selecció espanyola, liderada per Pau Bargalló (gairebé un ex-IHC per la seva presència continuada a les Comes en els anys que hi van jugar els seus germans Oriol i Jordi) i Raül Marín (ell si, ex-igualadí), s’ha proclamat campiona d’Europa després de guanyar a la final a Portugal per 6 a 3.

No han tingut tanta sort els equips amb arlequinats a les seves files. Andorra i Holanda han caigut derrotats i s’han hagut de conformar amb la sisena i desena plaça respectivament. Qui si que ha pogut aconseguir el seu objectiu és Tety Vives que ha acabat com a segon màxim golejador del campionat amb 16 gols, empatat amb Pau Bargalló. El primer ha estat el portugués Joao Rodrigues amb 26 gols. 

Tant Andorra com Holanda han pagat el cansament i la falta de ritacions. Els prinencs han perdut per 3 a 5. Gerard Miquel ha estat el líder del seu equip, ha jugat gairebé tot el partit i ha fet els dos primer gols de la seva selecció que la posava per davant en el marcador (per un tital de 10 durant el campionat).

Holanda, per la seva banda, ha caigut contra Àustria un altre cop al final del partit. Els orange guanyaven per 4 a 3 (2 gols del Tety i 2 de l’Èric que ha acabat com a cinquè màxim golejador del torneig amb 15 gols). Però els centreeuropeus li han donat la volta al marcador i la “taronja mecànica” s’ha vist expremuda de forces i no ha pogut remuntar. A la fi, andorrans sisens i holandesos desens. 

Els resultats d’aquesta última jornada de l’europeu han estat aquests:

FINAL Espanya 6 – Portugal 3

(3-4art lloc) Itàlia 5 – França 2

(5-6) Andorra 3 – Suïssa 5

(7-8) Alemanya 12- Anglarerra 6

(9-10) Holanda 4 – Àustria 5

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *