BERN GABRIEL TORNA A L’IHC

L’IHC de primera catalana ha tancat la primera incorporació per la pròxima temporada. Es tracta d’un “jugador fet a les Comes, amb ADN arlequinat. Un igualadí, que porta als gens el club, molt bon defensa i gran jugador d’equip”. Així defineixen Bern Gabriel al pavelló on va créixer fins a arribar a ser campió d’Espanya juvenil amb aquella generació màgica dels Roger Bars i Jordi Méndez. Ara Bern Gabriel tornarà a Igualada després de 2 temporades a Sant Cugat per motius d’estudi. De moment és la primera novetat d’un equip que tindrà les baixes segures de Joan Raja, que jugarà al Piera, i Fran Sabater, que ho farà al Montbui.

D’altra banda els 3 arlequinats convocats per Jordi Boada pel campionat d’Europa sub-17, Aleix Marimón, Guillem Torrents i Gerard Riba, han començat aquest dilluns els entrenaments al CAR de Sant Cugat. Treballaran durant tot el mes d’agost per preparar el campionat que es disputarà a Correggio (Italia) del 2 al 8 de setembre.   

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *