Somni d’un sorteig d’estiu-1. TON BALIU–ELAGI DEITG

TON BALIU

Sempre dic el mateix:  A la lliga es juga contra tots a casa i a fora, per tant l’ordre és indiferent. Hem d’estar preparats per afrontar cada partit amb la maxima il·lusió i treball per intentar competir-lo al màxim.
Començar a casa sempre és agradable, i més per mi després de dos anys fora, tinc ganes de tornar a competir a casa.

ELAGI DEITG

Crec que tenim un primer partit molt important a casa contra al Vic, en el qual hem de sortir molt forts i marcar el nostre joc a la lliga…  tot i que aquest i els seguents partits son complicats hem de lluitar-los i tirar-los endavant ja que tenir un bon inici pot marcar el ritme de la lliga. A la meitat de la volta tenim els 3 rivals més complicats i és on es marcarà el nostre nivell abans de nadal. En la meva opinió, com ja he dit, és molt important tenir un bon començament per situar-nos en una bona posició i així estar més tranquils i lluitar per entrar a la copa del rei… principal objectiu!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *