J.DONCEL: EL FUTUR DE L’HOLANDA DEL TETY ÉS ESPERANÇADOR

Quan encara no s’han apagat els ressons de l’última competició oficial, l’Europeu sènior a la Corunya, tres igualadins (Marimón, Torrents i Riba) ja preparen el següent, l’Europeu sub-17 (aquest divendres han tancat la primer setmana d’entrenaments). I això a les portes d’una pre-temporada que ja està gairebé aquí. Mentre no arriben els altres dos esdeveniments centrem, encara, l’atenció en l’Europeu de la Corunya, amb una sèrie de dues entrevistes amb el gen arlequinat de la selecció holandesa. Avui amb el mister Joan Doncel, el Xino i després amb el golejador, Tety Vives.

P- Joan, quina valoració fas de l’Europeu d’Holanda des de la banqueta?

J.DONCEL- La valoració del campeonat no és molt positiva, sobretot pel resultat final, l’objectiu era passar a quarts i vam fallar al partit contra Anglaterra, va ser un partit molt ajustat i si haguéssim guanyat ara segurament diria que va ser positiu…  la conclusió que en treiem és que hem de buscar recursos per intentar poder entrenar més i preparar un campeonat com cal.

P- Com veus, doncs, el futur d’aquesta Holanda tant igualadina?

J.DONCEL- El futur és esperançador, l’equip és jove i tenim un parell de jugadors joves que aviat entraran a l’equip i faran que puguem ser més competitius.

P- I l’Europeu, com l’has trobat?

J.DONCEL- Està clar que a nivell europeu hi ha quatre seleccions que estan molt per sobre de la resta, personalment crec que Espanya ara mateix està un pèl per sobre de la resta, és un bloc molt compacte i els jugadors saben molt bé que han de fer i a què juguen i això és nota.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *