GERARD MIQUEL I ORIOL PRAT, CEDITS A VENDRELL I CAPELLADES

NOTA PREMSA IHC

L’Igualada Rigat cedeix a Gerard Miquel al Vendrell i a Oriol Prat al Capellades

L’Igualada Hoquei Club comunica que el jugador Gerard Miquel Solé que va arribar la temporada passada al club procedent de la base del FC Barcelona, ha renovat el seu compromís amb l’entitat igualadina per les dues properes temporades fins al 30 de juny de 2020. La propera temporada 2018-2019 jugarà cedit al CE Vendrell on podrà continuar creixent i disposar de més minuts tenint en compte la densitat de la plantilla arlequinada. 

Aquesta no serà l’única cessió ,ja que el jove Oriol Prat i també prefereix jugar cedit al Capellades de Nacional Catalana on per motius d’estudi podrà compaginar millor els entrenaments. Un cop acabi la cessió el 30 de juny del 2019, Oriol Prat continuarà sent jugador arlequinat.

El tècnic Ferran López i la directiva igualadina creuen que la sortida d’aquests dos joves jugadors com a cedits els anirà molt bé en el seu creixement esportiu per poder tornar la temporada 2019-2020.

Amb aquestes dues cessions el primer equip igualadí estarà format per Elagi Deitg i Manel del Valle com a porters, Sergi Pla, Jaume Molas, Oriol Vives, Roger Bars, Tety Vives, Jordi Méndez i el retornat Ton Baliu com a jugadors de pista. La vuitena plaça que queda lliure serà per un jugador de la base dels júniors o juvenils, aquells que amb el seu treball i esforç es guanyin la confiança de Ferran López i el seu cos tècnic.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *