CARTA D’ORIOL PRAT A L’AFICIÓ

Bona tarda arlequinats,

He près la decisió de marxar aquest any cedit a Capellades degut als estudis ja que no podria arribar a tots els entrenaments aquí a Igualada i no podria tenir tota la continuïtat que m’agradaria. Penso que aquesta cessió m’anirà bé per seguir creixent, evolucionant i progressant com a jugador! Jugo a l’Igualada des de ben petit i el tracte sempre ha sigut genial per part de tothom!

Vull donar les gràcies al Club per tots aquests anys on m’han fet créixer com a jugador i com a persona i a l’afició i socis per el seu ànims i suport tant aquest ultim any en el primer equip com en tota la etapa formativa a les categories inferiors i en el segon equip.

Igualada és i serà casa meva així que m’acomiado amb un “fins aviat”!

Oriol Prat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *