CARTA DE GERARD MIQUEL A L’AFICIÓ

“Estic súper agraït a l’Igualada per l’oportunitat que m’ha donat per poder fer el salt a l’Ok Lliga. He pogut aprendre moltíssim tant dels companys com de l’entrenador. M’he trobat amb un vestidor de 10 i un fora rotllana increïble, clau en tot el que he viscut, juntament amb afició genial, que sempre han estat allà.

Marxo al Vendrell a seguir creixent, i intentar tornar per aportar més a l’equip. Només tinc paraules d’agraïment cap al vestidor, que m’ha ajudat en tot moment i m’ha fet créixer molt. Estic segur que d’aquí ben poc tornarem a a disfrutar junts de l’hoquei.

Ara ja tinc el cap a Vendrell, on hi ha un projecte il·lusionant, i han comptat amb mi per tirar-lo endavant, així que toca donar el màxim per seguir creixent i aprenent.

Una vegada més, gràcies a tots els que heu fet possible el somni de jugar a l’Ok Lliga, i que heu aconseguit que en tan sols un any em sentís com a casa. Ens veiem per les pistes, i si Deu vol, d’aquí poc un altre cop a les Comes”.

SALUT I HOQUEI

Gràcies Igualada

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *