2 DE SETEMBRE. PARTIT D’HOMENATGE A DOS GEGANTS. MÀGIC NAVARRO I ROCKY ROCASALBAS

L’Igualada RIGAT ha tancat aquest dimecres la primera setmana completa de preparació. De fet la tancarà amb el doble compromís de la lliga catalana de divendres i dissabte contra Calafell i Alcoi. 

Els igualadins han completat, doncs, aquest primer tram de pre-temporada abans del primer partit oficial divendres contra el Calafell,  un primer tram “molt bo” segons els  mateixos entrenadors,  a nivell de treball i il·lusió. De fet els jugadors ha aconseguit recuperar la línia de la temporada passada tot i que encara no es te ni el ritme ni el toc ni l’espurna de joc que es desitja … però en general hi ha molt bones vibracions perquè es considera que l’equip està preparat per competir.

L’entrenament d’aquest dimecres ha començat amb el treball físic del PF, Pablo Fernández, i després els jugadors s’han calçat patins per exercitar situacions molt marcades en pista…  apuntant una mica com es vol jugar contra el Calafell. La idea és competir al màxim i  intentar fer camí cap a els quarts de final que és una possibilitat què faria molta il·lusió tenint en compte que Les Comes seran l’escenari de la part decisiva de la competició. En la sessió d’aquest dimecres hi han pres part els juvenils Oriol Llorens i Armand Pujadó, amb Carles Ferrer a la porteria

MÀGIC I ROCASAMBA. ADÉU A DOS ARLEQUINATS

Mentrestant avui han transcendit els primers detalls del partit de comiat de dos gegants de l’hoquei que van coincidir a Les Comes amb la samarreta arlequinada. Marc Màgic Navarro i Roger Rocasalbas. Diumenge 2 de setembre es jugarà a Vilafranca un partit d’homenatge a aquests dos grans jugadors de l’hoquei català. El Partit de l’Adéu enfrontarà la selecció nacional de Catalunya (amb la que tots dos hi tenien un compromís permanent que va fer que defensessin els seus colors en repetides ocasions) i un combinat de jugadors que han coincidit amb ells en diferents equips al llarg de la seva extensa carrera.

Encara no hi ha llista de convocats per part del seleccionador català,  Jordi Camps, però si que ja comencen a saber-se alguns dels noms de l’equip  d'”amics del Màgic i el Rocky”. I entre ells hi haurà una nodrida representació igualadina (tots dos jugadors van coincidir en un any memorable a Les Comes). Al partit d’homenatge hi seran jugadors actuals de l’IHC com Ton Baliu o destacats ex-igualadins com David Càceres, Jordi Llaverola, Lluís Tomàs, Dani Rodriguez o  Raül Pelicano. També participaran a la festa Puyi Galán, Mia Ordeig, Rubén Fernàndez, Joan Vàzquez, Gerard Camps, Titi Roca, Romà Bancells o  Cristian Rodriguez. El partit es jugarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda al Municipal de Vilafranca. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *