TORNA L’HOQUEI!! DEBUT A LA LLIGA CATALANA. IHC RIGAT-CALAFELL

L’IHC RIGAT 18-19 juga aquest divendres el seu primer partit oficial. Els arlequinats comencen la seva participació a la lliga catalana, una competició que se’ls dona molt bé perquè en són  l’equip més guardonat amb 4 títols, els mateixos que el FC Barcelona).

El debut dels de Ferran López serà a 3/4 de 9 del vespre contra el Calafell a Les Comes. El partit serà la primera oportunitat de tornar a veure el gran Ton Baliu amb la samarreta arlequinada de l’Igualada després de dos anys a la lliga portuguesa defensant els colors del Porto.

Per la seva banda els del Baix Penedès arribe a les Comes després d’haver recuperat l’Ok Lliga en ser campions de la Primera Estatal. L’equip ha fet 4 fitxatges per intentar mantenir-se entre els grans: Àngel Rodriguez, Joan Vàzquez, Gerard Pujol i Roger Martí. De moment els blanc-i-verds han jugat un partit de pretemporada. Van perdre només d’un gol a Reus (6 a 5). 

Menys de 24 hores després arribarà el segon, també a les Comes i contra l’Alcoi. El tercer partit de la sèrie es disputarà dimarts a LLeida, a partir de les 9 de la nit.

Una autèntica marató que arriba molt d’hora (just quan els igualadins han completat la primera setmana de preparació) però tot i això la idea de l’equip és competir al màxim per intentar arribar als quarts de final d’una lliga catalana que te l’atractiu que  Les Comes seran l’escenari de la part decisiva de la competició. 

A banda de l’IHC RIGAT-Calafell aquest divendres es juguen tres partits més:

FCB -Caldes, Girona-Sant Cugat i Lleida-Alcoi.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *