CORREGGIO DECIDEIX EL FUTUR. SORTEIG DE LA CERS I CAMPIONAT D’EUROPA SUB-17

L’Igualada RIGAT ha tancat una nova setmana de preparació amb una sessió d’entrenament a Les Comes sense el porter Elagi Deitg que ha treballat en solitari al gimnàs per seguir la seva recuperació del cop que va rebre a Lleida. La seva evolució és positiva però per precaució s’ha preferit que no entrenés.

Si que ho han fet els seus companys. D’entrada tres quarts d’hora de treball de força amb el PF Pablo Fernández i després patins amb situacions defensives, que són un dels pilars de l’Igualada, i després sortides a la contra remats i 1×0. En aquesta ocasió han entrenat amb el primer equip dos dels marcs de la base, Marc Dalmases i Marc Carol i en Pol, porter que acaba d’arribar des de Sant Sadurní aquesta temporada. 

Ara els arlequinats tindran dos dies de festa i alhora tota l’atenció posada en el sorteig de les competicions europees que es farà a la ciutat italiana de Correggio. Per cert l’interés igualadí en aquesta ciutat de la Reggio Emilia es multiplica perquè a partir d’aquest dissabte s’hi disputa el campionat d’europa de seleccions sub-17, amb tres representants de l’IHC, Aleix Marimón, Guillem Torrents i Gerard Riba. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *