PENDENTS D’UN COP

L’actualitat a l’IHC segueix pendent de l’evolució del porter Elagi Deitg després del cop que va rebre a Lleida. El porter arlequinat ha treballat aquest dijous al gimnàs. Bàsicament per prevenció ja que la radiografia descarta cap trencament. La prevenció es mantindrà aquest divendres i l’Elagi no recuperarà la seva posició habitual sota pals fins dilluns. 

Mentrestant els seus companys si que han pres posicions a la pista. Primer amb una sessió de vídeo molt profitosa, per analitzar el partit de Lleida. Tot allò que es pot millorar i quines s’han de potenciar (que en són les majories). Després la plantilla ha fet treball físic amb el PF, Pablo Fernández, bàsicament de velocitat llarga i situacions aeròbiques. Els jugadors han fet una llarga i bona càrrega. De fet és moment d’omplir la motxil·la de força i és el que estan fent cada dia

I després, ja en pista, jocs de 4X4 treballant els tempos dels partits, les sortides i finalment també finalitzacions. En total unes dues hores i mitja d’entrenament ben llargues en aquesta ocasió amb el suport de l’Armand Pujadó i del Bernat Yeste a més del Carles Ferrer. Aquest divendres més pretemporada abans del descans el cap de setmana.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *