A. MARIMÓN: SE’M VA POSAR LA PELL DE GALLINA … HA ESTAT UN ANY RODÓ

“El que vaig sentir és indescriptible, segurament el moment d’eufòria més important que he sentit mai. Crec que el joc durant el partit i en general durant l’Europeu va ser molt atractiu, espectacular, i es va veure un gran nivell de hoquei. També crec que haguéssim pogut fer el gol de la victòria abans perquè vam tenir ocasions així que la victòria és justa”. Així descriu el jugador del FC Barcelona Oriol Llenas el seu gol quan faltaven 37 segons per acabar i que va donar el títol de campions d’Europa als integrants de la selecció sub-17, tres dels quals jugadors de l’IHC.

Mentre el present de l’hoquei passa avui per les semifinals de la lliga catalana que es disputen a Les Comes, (Lleida-Reus a les 7 i FC Barcelona- Girona a les 9), i per l’amistós Noia- IHC que es jugarà a 2/4 de 9 a l’Ateneu agrícola, el futur (que ja està aquí) el formen aquests jugadors de la base als que a partir d’avui dediquem un homenatge. I en nom de tot el planter aquests 3 jugadors d’un equip que ha guanyat absolutament totes les competicions en les que ha participat. El primer convidat és el capità de la selecció, Aleix Marimon:

P- Aleix, que vas sentir amb el gol?

A. MARIMÓN- Doncs, amb l’últim gol se’m va posar la pell de gallina. Havíem treballat moltísim durant un mes i mig i al final hi va haver premi. La nostra fita principal no era guanyar, sino disfrutar del partit i fer disfrutar a tots els que ens veien.

P- I la veritat és que vau jugar un molt bon campionat i una millor final…

A. MARIMÓN- La final crec que la vam jugar molt bé i vam ser molt superiors. Vam ser una colla d’amics que ho passaven bé jugant a l’esport que els motiva.

P- Ha estat un any increïble, Aleix…

A.MARIMÓN- Un any rodó, si. Ara una setmaneta de descans i a tornar amb l’equip per tal d’anar amb tot a l’Eurockey

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *