GERARD RIBA: A L’ÚLTIM MINUT JA NO SABIA QUÈ FER I EM VAIG POSAR A TERRA I D’ESQUENA… QUAN VAIG SENTIR L’ÀRBITRE EM VAIG POSAR A CRIDAR COM UN BOIG

Seguim amb l’homenatge als integrants de l’equip infantil de l’IHC que aquesta temporada ho han guanyat tot. I que segueixen acumulant notícies positives de cara al futur. A més del títol de campions d’Europa, aquest cap de setmana un dels integrants d’aquest equip, l’Armand Pujadó, va debutar amb l’equip de primera catalana contra l’Espanyol (i a més ho va rematar amb un gol). Una generació de guanyadors. Avui els representa Gerard Riba.

P- Gerard, què vas sentir quan Llenas va fer el gol de la victòria?

G.RIBA- Quan quedava un minut per acabar el partit i el resultat continuava sent 4-4 no sabia què fer ni com actuar vaig decidir posar-me a terra i girar-me i que fos el que hagués de ser i així va ser … vaig sentir els dos xiulets de l’àrbitre i em vaig posar a cridar com un boig i em vaig posar a plorar d’alegria.

P-Ha un final magnífic d’un gran campionat dels jugadors de l’IHC

G.RIBA.- Si per part dels igualadins hem demostrat que teníem la qualitat per poder competir en un campionat amb la selecció espanyola i sincerament ets tres igualadins hem sigut una peça clau per l’equip però el que més, per mi, el Guillem.

P- Quin any eh Gerard?

G.RIBA- Ssiiii!!!  Aquesta temporada és per emmarcar mai m’hauria pogut creure que passaria una cosa així a la meva vida i aixi ha sigut…  vam començar fent història a Cassà, després a Malgrat i finalment a Correggio … 2017/18 inoblidable MERCI IGUALADA!!!!

BARÇA-LLEIDA, FINAL DE LA LLIGA CATALANA. I NOVA PROVA DE L’IHC A NOIA

El FC Barcelona i el Lleida Llista jugaran aquest dimarts, Diada Nacional de Catalunya, la final de la lliga catalana d’hoquei. El partit es jugarà a les Comes a la una del migdia. Els blaugranes han derrotat a una de les semifinals al Girona per 4 a 1, mentre el Lleida s’ha imposat al Reus a la tanda de FD, després d’haver empatat a 3 amb el Reus. 

Per la seva banda l’IHC ha jugat un partit amistós a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. Els arlequinats han acabat perdent per 4 a 0. En paraules del tècnic Ferran López l’equipno ha merescut el resultat. Crec que els dos equips hem arribat més o menys igual a porteria… l’encert d’ells i el 2-0 de penal ha marcat una mica la dinàmica del partit. La FD a favor fallada per nosaltres també. Crec que estàvem físicament un punt per sota… tot i així hem fet un bon partit en defensa i per moments sortint bé de la presió a tota la pista i de la zona que ens han plantejat”.

Ferran López també ha reconegut que “la pitjor dada potser és no fer cap gol això si que hem de solucionar-ho igual que el reforç i el treball solidari i en equip seguint un guió quan les coses no surten com volem. Tenim temps per corregir-nos, encara no estem en un moment òptim per competir com volem. Aquest dimarts tindrem descans i entrenament la resta de la setmana inclòs divendres i diumenge, amb partit contra el Breganze  italià”.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *