MARC MÀGIC NAVARRO: M’HA QUEDAT L’ESPINA DE NO HAVER POGUT TORNAR A LES COMES. ARA GAUDIRÉ COM UN SEGUIDOR MÉS

Queden 4 dies per començar l’Ok Lliga 2018-2019. Una temporada plena de reptes il·lusions per un IHC RIGAT que ha recuperat un dels seus símbols de la última dècada. Just quan la competició s’han quedat sense un altre emblema també amb cor arlequinat. Serà la primera lliga sense el Màgic,, Marc Navarro. 

P- Marc, has decidit acabar amb una etapa de 30 anys de la teva vida. No ha degut ser fàcil. Com has arribat a aquesta conclusió?

M.NAVARRO- No és gens fàcil, ja fa un parell de temporades que hi anava donant voltes i l’any passat quan vaig renovar ja ho vaig fer pensant que seria el meu últim any. Per desgràcia són molt pocs els que poden viure únicament d’aquest esport, i jo ja porto algunes temporades que degut a la meva feina m’està costant molt compaginar feina i hoquei. A això se suma el fet de que fa un any i mig vaig ser pare, i ja se sap, quan un és pare la perspectiva de tot et canvia i tinc moltes ganes de tenir més temps per gaudir d’aquesta nova etapa.

P- Si repasses tots aquests anys què et ve al cap? Quins records? Quines sensacions?

M.NAVARRO- Buff, són molts el records, és tota una vida. Recordes molts partits, fins i tot jugades puntuals, anècdotes amb els companys, bromes de vestidor, a les persones que has anat trobant pel camí… Em sento un privilegiat per haver pogut fer del meu hobbie una professió i haver estat tant feliç.

P- A Igualada et sentim molt nostre… i sempre et fem casa oberta. És el lloc on hi has estat més anys… Quin record en tens de les Comes i la seva gent?

M.NAVARROTothom qui em coneix sap el que jo i la meva família sentim per l’Igualada. Van ser 5 anys increïbles i un somni fet realitat poder jugar amb la samarreta del IHC. Des del primer dia em vaig sentir molt còmode amb el club i amb tota la família que en forma part. Va ser una llàstima haver de marxar. Tot i que he de reconèixer que m’ha quedat l’espina de no haver pogut tornar a jugar a les Comes, a partir d’ara ho podré gaudir com un seguidor més. Ja fa unes temporades que l’Igualada té un projecte molt sòlid i més ara amb la tornada del Ton, així que estic segur que gaudirem molt.

P- Tens alguna temptació de banqueta?

M.NAVARRO- No, o com a mínim no a curt termini. Un dels principals motius de la meva retirada és la manca de temps. Ser entrenador requereix una dedicació enorme i moltes hores a part de les hores d’entrenament. Encara em sento jugador, així que si seguís ho faria dintre de la pista.

P- I una pregunta final… Què ha estat el hoquei per tu?

M.NAVARRO- Molt. Des del moment que vaig decidir començar a jugar a hoquei i amb el pas del anys, l’hoquei s’ha convertit en un estil de vida. Amics, família, escola, feina… tot ha girat al voltant d’aquest esport. En la meva carta de comiat ho vaig intentar resumir amb la paraula GRÀCIES, ja que penso que aquest esport m’ha donat moltes coses: valors, alegries, tristesa per les derrotes, experiències… Però al final el més important i el que sempre quedarà són les amistats que has fet durant tots aquests anys.

Ens veiem per les Comes. Sempre IHC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *