S’ACABA EL PRE…. ARRENCA LA TEMPORADA AMB MAJÚSCULES. AMB TOT UN CLÀSSIC. IHC-VIC

Ha arribat l’hora. L’Igualada RIGAT ja ha acabat la pretemporada. Aquest dijous ha fet l’últim entrenament. Dissabte a les 8 començarà l’Ok LLiga amb un clàssic contra el Vic (amb arbitratge de Daniel Villar i David Calonge, amb Francesc Borrel d’auxiliar). El vestidor està convençut que està preparat per competir i te clar que vol fer-ho i com fer-ho.

L’última sessió preparatòria de la setmana ha inclòs una sessió de vídeo prèvia a l’entrenament. Després ja a pista els arlequinats han fet treball de contraatacs, rematades i disposicions defensives (durant la setmana ja s’havia exercitat molt la manera com vol atacar l’equip). Ha estat una hora i mitja d’entrenament intens per donar per tancada la fase de la preparació. Ara arriba la competició.

Com diu el tècnic de l’IHC, Ferran López: “Ja s’ha acabat la pre-temporada i comença el que ens agrada de debò. Vull que l’equip estigui molt unit, molt ambiciòs i molt competitiu”.

L’entrenament d’aquest dijous ha tingut la participació dels jugadors juvenils Aleix Marimón i Martí Busquets, que serà finalment qui entrarà en la primera convocatòria de la temporada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *