IHC RIGAT- GIRONA, DIVENDRES D’OK LLIGA A LES COMES

L’IHC RIGAT juga aquest divendres el tercer partit de la temporada a l’Ok Lliga contra el Girona dels ex-igualadins Jaume Llaverola, Raül Pelicano i Enric Torner. El partit començarà a les 9 del vespre amb arbitratge dels “Albertos”, Alberto López Exposito i Alberto Tavera Bellido, amb Ignasi Galan Garcia, d’àrbitre auxiliar.

EUROCKEY SUB 17. IHC 13 – CRONENBERG 0. DEBUT AMB GOLS

Qui ja ha començat a competir és l’equip juvenil de l’IHC que ha tingut un debut plàcid a l’Eurockey sub 17 de Blanes en la primera jornada disputada a la Ciutat Esportiva.

La resistència del campió alemany ha durat cinc minuts, el temps que els arlequinats han necessitar per fer el primer gol. A partir d’aquí l’equip ha estat una piconadora.

A la mitja part el partit ja estava resolt amb un clar i contundent 11-0. A la segona part els igualadins han seguit ordres del tècnic Cesc Fernandez amb posessions més llargues per controlar el gruix del marcador.

Així han arribat dos gols més per certificar la primera victòria en un partit en el que va jugar molts minuts el jugador infantil Pol Marsol i  també en els darrers set minuts i mig el porter suplent, l’aleví Ferran Busquets.

Demà doble jornada de matí i tarda per acabar la primera fase de la competició. A les 9.00 del matí contra els portuguesos del Peñafiel i a les 4 de la tarda contra els italians del Bassano.

IGUALADA HC 13 (11/2) Guillem Torrents, Martí Busquets (2), Marc Dalmases (1),  Armand Pujadó (2) i Aleix Marimón, -cinc inicial-, Marc Carol (2), Gerard Riba (4), Oriol Llorens (2), Pol Marsol I Ferran Busquets (ps).

Cronenberg 0:Immer, Hilberg, Stertkamp, Necke I Druber, -cinc.inicial-, Dicke, Patt, Thimborn I Mertens (ps).

Àrbitre: Joaquin Pinto de Portugal. No ha assenyalat cap falta a cap dels dos equips.

Gols: 1-0 Martí Busquets. Min 5. 2-0 Marc Dalmases, min 5.30. 3-0 Martí Busquets, min 7.30. 4-0 Gerard Riba, min 9.5-0 Gerard Riba, min 9.30. 6-0 Gerard Riba, min 12. 7-0 Oriol Llorens, min 14. 8-0 Marc Carol, min 15.30. 9-0 Gerard Riba, min 17. 10-0 Armand Pujado, min 18. 11-0 Oriol Llorens, min 19.59. 12-0 Armand Pujado, min 27. 13-0 Marc Carol, min 36.

En l’altre partit del grup C, el Bassano italià s’ha imposat al Peñafiel portugés per 6 a 3. De la resta de la jornada en destaca la victòria de l’actual campió el FC Barcelona contra l’Herne Bay anglès per 14 a 0 amb gols d’Oriol Sebrià (5), Manel Hernàndez (4), Carles Aguilera (3), Oriol Llenas (1) i Joan Pascual (1). L’altre equip català, el Caldes,  també ha debutat amb victòria per 10 a 1 contra el Biarritz francès.  Han marcat Abel Moya (4), Biel Martínez (3), Xavi Valero (1), Juli Avilés (1), Pau Zamora (1). 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *