ARRENCA L’EUROCKEY SUB-17

Última sessió de preparació de l’Igualada Rigat per afrontar el partit de divendres contra el Girona. Ha estat una hora i mitja d’entrenament que ha començat amb una sessió de vídeo.  Després el jugadors han anat directes a exercitar situacions de contraatac que és on els tècnics creuen que hi haurà gran part del pes del partit. Després els de Ferran López han treballat aspectes defensius. Hi ha la convicció que l’equip ha de ser el màxim de sòlid possible per contrarestar els atacs gironins que són verticals i molt perillosos. L’entrenament ha acabat amb situacions d’atac dissenyades específicament per aquest partit. El jugador de l’IHC B, Ferran Yeste, entra a la convocatòria per primera vegada.

No són en aquesta ocasió a la llista els jugadors juvenils de l’IHC que aquest dijous comencen la seva participació a l’Eurockey Cup sub-17 que es disputa a Blanes. Els arlequinats de4butaran a les 4 de la tarda contra el Cronenberg alemany. El tècnic, Francesc Fernández, podrà comptar amb tot l’equip que va guanyar el campionat de Catalunya i Espanya després que Armand Pujadó es recuperés a temps del cop que va rebre al dit. La resta d’equips catalans jugaran contra equips francesos i anglesos en aquesta primera jornada de la copa d’Europa. El FC Barcelona, actual campió de la competició, s’enfrontarà a l’Herne Bay  i el Caldes al Biarritz, tots dos a la mateixa hora, a 3/4 de 8 del vespre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *