ELAGI: HEM D’APROFITAR LA INTENSITAT QUE HEM SENTIT A CASA I FER-LA CRÉIXER

P- Després de 2 bons resultats a casa… ara toca refermar-ho fora no?

ELAGI-  Sí, crec que els dos partits de casa hem estat clarament molt superiors en tots els sentits, per mi el resultat s’ha quedat curt els dos partits però tot i això, si que és veritat que a Noia tot i lluitar moltíssim no vam tenir mai el partit allà on volíem… i ara toca anar a una pista difícil i portar el partit on nosaltres volem.

P- Com s’hi ha de jugar a Alcoi?

ELAGI- Doncs com he dit sempre és una pista difícil… l’Alcoi ha canviat bastant la plantilla però tot i així sempre és complicat, crec que la clau està en, dia a dia, anar reforçant els punts febles que tenim en la defensa i no baixar la intensitat en l’atac.

P- Estàs tornant a començar temporada sent un altre cop Super-Elagi

ELAGI- Deixem-ho en super-IHC… com et dic en els dos partits de casa ens hem sentit molt forts des de la porteria fins a l’últim jugador, hem d’aprofitar aquesta intensitat i fer-la créixer, serà clau pels pròxims partits.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *