SENSE MIRAR CLASSIFICACIONS

El jugadors del Rigat Igualada han seguit preparant el partit de divendres a Alcoi ( 12 del migdia amb arbitratge de Josep Gómez Sánchez, Jorge Martínez Fernández i José Juan Melero López d’àrbitre auxiliar).

Els arlequinats han treballar durant una hora i mitja en una sessió d’entrenament que ha començat amb càrrega de velocitat, curta i mitjana,  sortides i situacions de potenciació de velocitat. Després ha arribat el torn de les finalitzacions , de l’un contra porter. Els tècnics tècnics creuen que és un aspecte a polir, que encara es pot millorar molt i que amb més efectivitat de cara a porta els resultats podrien ser més amplis i per tant garantir encara més els punts i la classificació.

Després els de Ferran López han treballat contraatacs,  sortides d’atac i situacions tàctiques de quatre per quatre. Tot plegat per preparar l’equip per una pista difícil i un rival complicat. El vestidor tela convicció que el que menys s’ha de fer és mirar la classificació… no es poden tenir en compte els punts sinó la qualitat del rival el seu joc i la competitivitat que hauran de posar a la pista.

Per cert aquest dimarts s’han jugat dos partit que completaven la jornada número 2 de l’Ok LLiga (partits ajornats amb motiu de la disputa de la copa Continental). El FC Barcelona s’ha imposat al Caldes per 5 a 0 (en la jornada de presentació dels equips base del club) i el Lleida ha guanayat a domicili al Calafell per 2 a 5. Tots dos comparteixen el líderatge amb 9 punts. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *