F.LÓPEZ: HEM D’ACTIVAR-NOS MOLT PER LA CERS. ÉS UN RIVAL MÉS ESTRUCTURAT DEL QUE PUGUEM PENSAR

P- Ferran., victòria molt important divendres a Alcoi, la primera fora de casa.

F.LÓPEZ- Crec que vam fer una molt bona segona part. La primera va estar tot mes igualat i ens va costar entrar al partit…vam perdre la possessió i això ens va fer perdre una mica el control del partit. Tot i així vam tenir bones opcions de fer gol igualment. A la segona vam ser millors i sobretot vam saber, altre cop, gestionar el resultat i això m’agrada… vol dir que l’equip poc a poc madura. Crec que el resultat torna a ser just i que vam estar sòlids en el plantejament i en l’execució de tot plegat per moments.

P- I ara arriba la Cers… com preveus partit i rival?

F.LÓPEZ- Haurem d’activar-nos molt bé a nivell mental pel partit de la Cers i sobretot estar forts per voler superar-nos i ser millors. No ens regalaran res de ben segur. És un equip amb un joc més estructurat del que puguem pensar… pel que hem vist amb força llançament exterior i amb una defensa que sinó es treballa bé serà difícil de superar. Hem de voler ser millors i buscar el màxim rendiment per fer un bon resultat a casa.

Foto D.Figueras i A.Lodi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *