1aCAT. BELL-LLOC 3 – VALLTER IHC 4. INVICTES

Tres punts més pel filial igualadí després d’imposar-se per 3 a 4 a la complicada pista del Bell-lloc. Els igualadins han hagut de patir fins al darrer segon per sumar tres punts que els permeten continuar invictes a la categoria i  en llocs capdavanters tot i tenir un partit jugat menys.

El partit ha començar amb la bona notícia del debut del juvenil Aleix Marimon, que precisament és de Bell-lloc, equip on es va formar abans d’arribar a Igualada la temporada passada.

Els lleidatans s’han avançat en el marcador al minut tres.  La reacció igualadina ha trigat  a arribar fins que el canoner Jordi Méndez feia l’empat en el minut 15. El gol ha donat ales als arlequinats i un minut i  mig més tard Jordi Mendez repetia per fer el 1-2.

Dos minuts abans del descans, Jordi Mendez no ha pogut aprofitar una targeta blava a un jugador del Bell-lloc per marcar la FD. Però30 segons més tard i jugant amb superioritat numèrica, Bernat Yeste ha marcat l’1 a 3 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa els lleidatans han sortir a per totes i als tres minuts escurçaven diferències amb el 2-3 . Dos minuts mes tard, Bernat Yeste tornava a marcar i feia el 2-4. Però faltant sis minuts els locals marcaven el 3-4 que deixava el partit amb la màxima incertesa. Els locals han pressionat de valent per buscar el gol de l’empat. Els arlequinats, però, han sabut resistir i els 3 punts han viatjat cap a la capital de l’Anoia.

BELL.LLOC 3 (1/2)

IGUALADA 4 (3/1)  Manel del Valle, Dani Gual, Aleix Marimon, Ferran Yeste, Bernat Yeste (2),  -cinc inicial-, Quim Aribau, Bern Gabriel, Siscu Rubinat, Jordi Méndez i Carles Ferrer (ps).

Gols: 1-0 minut 3. 1-1 Jordi Méndez, minut 15. 1-2 Jordi Méndez, minut 16.39. 1-3 Bernat Yeste, min 24. 2-3 min 27. 2-4 Bernat Yeste, min 30. 3-4 min 44.

Foto: D.Marimon

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *