TON BALIU: TENIM ALGUN COMPTE PENDENT AMB LA CERS… INTENTAREM COMPETIR-LA AL MÀXIM

P- Ton, l’equip ha començat molt bé la temporada, no?

TON BALIU- De moment els resultats han estat força bons, però la intenció és seguir treballant perquè ens falta millorar molt i poder seguir competint com fins ara. Sabem que si volem estar el més amunt possible hem d’estar forts a tots els partits, i de moment així ha estat!

P- Ara ve la Cers … amb la quetenim un compte pendent…

TON BALIU- Si… és una competició que ens agrada, ens motiva i volem arribar el màxim lluny possible. Sabem de la dificultat que té perquè hi trobarem grans equips, però com tu dius, tenim algun compte pendent amb aquesta competició i intentarem competir al màxim!

P- Qué en sabeu del rival?

TON BALIU- Sabem que sigui quin sigui nosaltres hem d’estar forts, i més a casa…  els entrenadors ja ens estan donant informació d’ells i hem de respectar-los perquè actualment tothom pot plantar cara a tothom!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *