L’URI, UN RIVAL ESTRUCTURAT I AMB MOLT TIR EXTERIOR

Darrer entrenament de la de la setmana pels jugadors de Ferran López de cara al partit de dissabte contra el RHC Uri suís (a les 8 a les Comes amb arbitratge dels portuguesos Florindo Cardoso i Orlando Panza).

Ha estat un dia de només de treball en pista perquè la sessió de vídeo es va avançar un dia (es va fer dimecres) per poder analitzar el rival. Els tècnics havien recollit una informació important i es va decidir que era millor que els jugadors la coneguessin quan abans millor  i la poguessin utilitzar ja aquest dijous. Per aquest motiu els arlequinats  han anat directes a pista amb moltes situacions de contraatac,  finalitzacions d’ 1 contra porter  i també treball de velocitat . Al final l’equip ha preparat el partit a nivell tàctic de 4X4.

El tècnic “rigat”, Ferran López, ha alertat d’alguns aspectes de joc de l’equip suís:Tenen molt xut exterior, fan molt perill amb això, i així ho hem pogut veure en els vídeos que hem repassat. I és un equip força estructurat més del que pugui semblar perquè vingui del que pot semblar una  lliga menor“. Per això Ferran López adverteix que caldràestar molt atent a un parell de coses molt ben fetes… com que són jugadors que cuiden molt bé el balanç defensiu. I són molt verticals a la contra,  quan poden sortir surten i el que m’ha cridat més l’atenció és la bona defensa estructurada que fan”. Per tant els igualadins hauran detenir paciència està ordenats ser humils i respectar-los molt però anar a totes per treure un bon resultat. Aquest són partits que als jugadors els costa una mica més d’entendre el punt de motivació i de fet és una motivació en cadena… no només per aquest partit és una motivació general perquè dimarts anem a Caldes i toca estar amb molt preparats. No podem baixar el nivell competitiu i dissabte és clau per mantenir aquest nivell i per tant haurem de serrar les dents”. 

En aquesta ocasió entren dos jugadors juvenils a la convocatòria pel cas Sergi Pla. Debutaran en una llista europeu a l’Aleix Marimon i el Gerard Riba. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *